PSD Constanța n-are noroc. După Ponor, și jurnalistul Căutiș ar putea dispărea de pe liste

449
1
PSD Constanța n-are noroc. După Ponor, și jurnalistul Căutiș ar putea dispărea de pe liste - 1-1476166058.jpg
Jurnalistul Alexandru Căutiș nu se află pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din această iarnă, a anunțat președintele partidului, Liviu Dragnea. "L-am sunat pe președintele PSD Constanța care e în spital. Mâine o să vorbim. Listele se semnează de către președintele partidului. Ar fi cel puțin ciudat, dacă nu exotic, ca el să fie pe liste. Aș fi îngrozit ca domnul Teodorovici să plece din partid dacă va veni Căutiș, nu îmi permit așa ceva! Deocamdată, nu îl avem pe liste nici pe Căutiș, nici pe Șandru. Listele le semnez eu, le spun cu modestie. Nu le semnez dormind", a declarat Liviu Dragnea,  la Antena 3.


Asta după ce atât liderii PSD Consanța cât și Căutiș au confirmat această candidatură. Acesta ar fi al doilea nume ras de pe lista PSD Constanța, sub o formă sau alta, după ce în urmă cu o săptămână social-democrații o dădeau drept candidat al partidului pe gimnasta Cătălina Ponor. 



Comentează știrea

elena
11 octombrie 2016
psd constanta

problema este conducerea locala constanta Oameni care vor distruge anii de incredere in psd Poate acestaceste rolul lui stroe felix si a lui dontu 700impreuna cu sustinerea lui basescu prin pmp palas fostul prefect si subprefect si secretar de prefectura si muncitor in primaria lui mihawsi si actual vice cjc Adica penalul palas cel care striga de dosarele fostei conduceri a cjc care au fost asvarliti in ura publica de mizeria vorbelor PENALULUI PALAS CEL CE TRAIESTI DIN ALOCATIA COPIILOR

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5806 secunde