A 7-a ediție a Zilelor comunei Lumina

185
A 7-a ediție a Zilelor comunei Lumina - lumina4-1431099343.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii din Lumina sărbătoresc în acest week-end, pe 9 și 10 mai, Zilele comunei. Consiliul Local și Primăria Lumina au pregătit evenimentul în cele mai mici detalii. Artiști de muzică populară, ansambluri folclorice din comună, dar și cele din județ, au răspuns invitației. Autoritățile locale au pregătit o serie de surprize pentru locuitori, concursuri și competiții sportive. Se va organiza Crosul Primăverii, devenit tradiție. Toți localnicii sunt invitați să participe la această compe-tiție.

Primarul Dumitru Chiru a declarat că în prima zi se va organiza Crosul primăverii care va porni de la intrarea în comună, iar traseul va ajunge până în fața Primăriei. De asemenea, va avea loc un concurs de ciclism și se va face premierea celor mai buni elevi. În cadrul competițiilor sportive, vor fi premiați doar acei concurenți care vor parcurge întreaga distanță.

Anul trecut, sărbătoarea s-a bucurat de mare succes, peste 4.000 de participanți înregistrându-se. Astăzi, la cea de-a 7-a ediție, autoritățile locale invită toți localnicii să participe la evenimentele organizate cu ocazia Zilelor comunei. Amintim că localitatea Lumina a fost înființată în anul 1989. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Macabru! Călcat pe cap de o mașină
Pagina a fost generata in 0.3885 secunde