A demisionat din USR și candidează la Primăria Medgidia din partea PMP

1208
A demisionat din USR și candidează la Primăria Medgidia din partea PMP - palaz-1580976545.jpg

Articole recomandate

Partidul Mișcarea Populară Constanța continuă campania pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest an.

Drept urmare, candidatul pentru functia de primar al orasului Medgidia este Iasemin Agi-Murat, fosta șefă a USR Medgidia. Ea a demisionat din Uniune, în urmă cu câteva zile, și s-a înscris în PMP.

Născută și crescută în Medgidia, Iasemin Agi-Murat are 37 de ani, este căsătorită și mamă a doi copii.

Este absolventă a Facultății de Drept și Științe Administrative, licențiată în Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar și masterandă în Management Educațional.

Lucrează în sistemul de învățământ de 17 ani, în prezent este profesor în învățământul primar susținut de Programul Teach for Romania ce face parte din rețeaua globală Teach for All, un program ce pregătește profesori inspiraționali și îi sprijină pentru a deveni lideri în educație.

A coordonat proiecte locale și județene pentru elevi, simpozioane cu participare națională pentru elevi și cadre didactice, concursuri și festivaluri la care au participat anual 150 de elevi din Medgidia, dar și din alte localități.

A participat la numeroase proiecte și simpozioane naționale și internaționale, are referate, poezii și articole scrise în reviste de specialitate. Este formator acreditat.

Este ambasador al copiilor cu autism și al ultramaratonului Alerg 24 de ore pentru autism.

În 2019 a fost președinte al organizației de femei din cadrul Asociației Culturale Mehmet Niyazi și coordonator al ansamblului folcloric de dans și cântec tătăresc KARASU în anii 2005-2007.

Timp de patru ani a fost voluntar în cadrul Centrului Psihologic Marea Neagra, unde a organizat acțiuni culturale și educationale pentru copiii cu autism, iar din 2017 este vicepreședinte și consilier pe probleme educaționale în cadrul Asociației Tomis Antidrog.

În luna Noiembrie a anului 2019 a fost premiată de Asociația Viitorul Orașului Tău și Centrul Psihologic Marea Neagră pentru implicarea în comunitate.

"Am convingerea că doamna Iasemin Agi-Murat va câștiga Primăria Medgidia. Vremea mitocăniei trebuie să se încheie! Este timpul pentru o schimbare și pentru un om echilibrat și corect la Primăria Medgidia!

Președintele organizației PMP Medgidia în persoana doamnei Iasemin Agi-Murat este cea care va restarta administrația Medgidia. Îi urez succes și bun venit în familia PMP", a declarat președintele Organizației Județene a PMP Constanța, Claudiu Palaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8123 secunde