A început ședința pentru alegerea membrilor Autorității pentru Supraveghere Financiară

91
A început ședința pentru alegerea membrilor Autorității pentru Supraveghere Financiară - sedintaparlamentghimpele-1366793312.jpg
Ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților pentru alegerea membrilor Autorității pentru Supraveghere Financiară a început. Sunt prezenți 305 parlamentari din totalul de 587, fiind absenți 282, dintre care 62 sunt la alte acțiuni parlamentare. Dan Radu Rușanu, candidatul propus pentru funcția de președinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), a primit, marți, aviz favorabil din partea Comisiilor de buget, finanțe și economie din Parlament. 


De asemenea, au mai primit vot favorabil și Daniel Dăianu, candidatul propus pentru funcția de prim-vicepreședinte, Mircea Ursache, pentru postul de vicepreședinte, Tudor Daniel - vicepreședinte și Ion Giurescu - vicepreședinte.  Alte puncte de pe ordinea de zi a ședinței de miercuri se referă la modificarea componenței Comisiei speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului de Informații Externe dar și modificări în componența nominală a unor grupuri parlamentare de prietenie din Parlamentul României. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3576 secunde