A încetat din viață fostul consilier PSD Nastasia Chiru

532
Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, împreună cu Consiliul Local Năvodari sunt alături de familia îndurerată a Nastasiei Chiru, una din cele mai cunoscute și apreciate persoane din localitatea Năvodari. Ea a decedat în noaptea de 8 spre 9 noiembrie. După cum relevă gazetadenăvodari.ro, Nastasia Chiru a decedat în urma unui accident vascular. 

Activitatea Nastasiei Chiru este extrem de cunoscută în orașul Năvodari, deoarece a ocupat funcția de consilier PSD în cadrul Consiliului Local Năvodari, în trei mandate consecutive:1996-2000, 2000-2004, 2004-2008. A fost una din cele mai puternice femei ale PSD Organizația Năvodari, fiind chiar membră fondatoare a acestei organizații.

Era cunoscută de toți locuitorii orașului Năvodari, deoarece a inițiat în anul 2005 proiectul de hotărâre cu privire la interzicerea înființării unui centru de deșeuri industriale sau de orice altă natură pe raza orașului Năvodari. 

În cadrul organizației PSD Năvodari, a ocupat mai multe funcții, printre care cea de președintă la Organizația de Femei și președintă la Organizația de Pensionari. De asemenea, tot în cadrul Consiliului Local, a fost membră la Comisia de Buget - Finanțe, dovedind calități de bun organizator din punct de vedere financiar. 

A fost alături de Comunitatea Rușilor Lipoveni, susținând împreună cu primarul Nicolae Matei finalizarea construcției bisericii lipovenești "Sfântul Gheorghe".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : A murit actorul Iurie Darie
Vineri, 09 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : O femeie a murit în avion!
Pagina a fost generata in 0.668 secunde