Elena Udrea:

"Acest Guvern a dat dovadă de mai mult curaj decât marii lideri ai Europei"

373
3
Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a publicat o postare pe blog-ul personal prin care afirmă că este deranjată de faptul că presa din România vorbește doar despre curajul liderilor europeni. Potrivit ministrului Udrea, acești lideri nu au demonstrat determinare în luarea deciziilor economice, spre deosebire de Guvernul Boc care a dat dovadă de mai multă hotărâre decât cei care conduc statele occidentale.

Cât despre bugetul pe 2012, ministrul spune că va trebui construit de așa manieră încât să nu genereze excese. "Nu vom avea noi măsuri de corecție bugetară: nu se pune pro-blema de impozitări de pensii sau micșorări de salarii. Pe de altă parte, vom orienta plusul din acest an de creștere economică spre investiții pentru a crea locuri de muncă", mai spune Elena Udrea.

Comentează știrea

rex
26 octombrie 2011
memorie selectiva

Madam ministru are nevoie de improspatarea memoriei , care este selectiva, ca in 2010 "mentorul" ZEUS anunta ca nu se taie pensiile si salariile si dupa putin timp cine a iesit la tv si cu privirea tampa si un ranjet bonlav anunta: se taie 25% din salariile bugetarilor si se reduc pensiile cu 15%. Asa ca toate aberatiile guvernamentale si presedentiale au valoare apropiata de zero.

AntiDobiBoci
26 octombrie 2011
O plesnitoare

Hai, sechetir-centuristoooo!!!

laur
27 octombrie 2011
Cine a aleso sa se spele cu ia.

Oameni buni . Hotiie și prostie ca ın romania nu Existaa!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2762 secunde