ACL Constanța a reclamat turismul și mita electorală

1154

Articole de la același autor

Pe parcursul procesului de votare de ieri, Alianța Creștin Liberală Constanța a sesizat Biroul Electoral Județean Constanța și Serviciul Poliției Rutiere Constanța asupra unui caz flagrant de turism electoral petrecut în localitatea Mihail Kogălniceanu.
Potrivit reprezentanților ACL din Mihail Kogălniceanu, ieri, în jurul orei 12.00, pe listele suplimentare din secțiile de votare 483 și 484 din incinta Grădiniței "Piticot" au votat 46 de persoane din județul Botoșani. Acestea au fost aduse în localitate cu un autocar care avea numărul de înmatriculare BT 16 RVG.
"Avem informații că și de această dată este o fraudă marca PSD, același partid din trecut, care sfidează legea și care vrea să câștige alegerile prin manipulare, turism electoral, fraudă și minciună. Din datele pe care le avem există un număr mare de voturi pe listele suplimentare la nivelul județului Constanța, ceea ce ridică serioase semne de întrebare cu privire la corectitudinea procesului electoral. Facem precizarea că autocarul cu numărul de înmatriculare BT 16 RVG a părăsit județul Constanța, aflându-se în drum spre Brăila", se spunea într-un comunicat de presă transmis de ACL Constanța.
Totodată, ieri, reprezentanții ACL Constanța au mai transmis un alt comunicat de presă în care au sesizat că, în comuna Cogealac, Costoiu Ștefania a depozitat la SC Alcalin SRL Cogealac o mare cantitate de grâu pentru care a primit bonuri de pâine.
"Avem informația că aceste bonuri au fost împărțite la peste 1.200 de persoane din localitatea Tariverde, cu condiția ca acestea să voteze candidatul PSD la prezidențiale. Fiecare persoană a primit câte un cupon ce conținea bonuri de pâine în valoare de 120 lei. Oare SC Alcalin SRL nu și-a întrebat clienta câtă pâine poate mânca? Sau știa ce face cu bonurile de pâine!", se spune în comunicatul ACL Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2276 secunde