Activitatea în Comisia juridică va fi reorganizată în trei subcomisii

110
Activitatea în Comisia juridică va fi reorganizată în trei subcomisii - deputatiandreeaalexandru-1484149787.jpg

Articole de la același autor

Activitatea Comisiei juridice a Camerei Deputaților va fi reorganizată, proiectele de lege urmând să fie discutate în trei subcomisii, a anunțat miercuri președintele comisiei, Eugen Nicolicea.


El a precizat că nu vor fi acceptate proiecte pe ordinea de zi fără respectarea termenelor.


"Vom face o reorganizare cu trei subcomisii, câte un vicepreședinte conduce o subcomisie, câte un deputat va fi raportor la fiecare lege. Se lucrează pe subcomisii și după aceea se dă un vot în plenul reunit al comisiei. Prin asta o să fim mai eficienți. De asemenea, nu o să mai admitem introduceri pe ordinea de zi, decât cu mari excepții, dacă nu respectăm termenele regulamentare. În plus de asta, evident, dacă avem raportori la o anumită lege, nimeni nu mai poate să spună că nu știe despre ce este vorba. Deci respectăm regulamentul cu organizarea noastră în așa fel încât toată lumea să se încadreze, să știe despre ce este vorba și să fim și eficienți în sensul de rapiditate", a precizat Nicolicea, citat de Agerpres.


El a adăugat că, în cadrul subcomisiilor, ședințele vor fi organizate de vicepreședinți, dar aceștia nu vor vorbi despre proiectele de lege, ci deputații care sunt raportori.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Deputații vor să modifice legea antifumat
Marţi, 18 Octombrie 2016
Stire din Social : O nouă ZI LIBERĂ pentru români
Pagina a fost generata in 0.5885 secunde