Activitatea parlamentară nu i-a adus notorietate liberalului Andrian Mihei

373
Institutul pentru Politici Publice a dat, ieri, publicității, un raport din care reiese faptul că cei mai activi politicieni din Parlament sunt necunoscuți, în ciuda faptului că ei "trudesc" efectiv în calitate de deputați sau senatori, în vreme de colegii lor cu notorietate nu au, în realitate, o activitate notabilă.
De menționat este însă faptul că cei din urmă vor avea de câștigat în sistemul de vot uninominal, pentru că imaginea este cea care le va aduce voturi, parlamentarii mai muncitori rămânând într-un con de umbră.
Liberalii constănțeni sunt, și ei, reprezentanți în studiul IPP de către deputatul Andrian-Sirojea Mihei, care înregistrează performanța de a fi fost prezent și de a fi votat la 98% dintre ședințe. Mihei marchează topul fruntașilor parlamentari care nu se bucură însă de notorietate.
Tot în raportul marca IPP sunt menționați și senatorii Corneliu Vadim Tudor, președinte al PRM, Vasile Blaga, secretar general al PD-L, precum și liderii PSD și UDMR, Mircea Geoană și Marko Bela, de data aceasta însă la capitolul chiulangiilor. Aceștia s-au remarcat mai mult prin apariții la televizor, decât prin activitatea parlamentară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.021 secunde