Administrația locală asfaltează bulevardul Tomis

244

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale au anunțat că, în scurt timp, bulevardul Tomis va avea o nouă față. La acest moment, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă procesul de modernizare a acestei zone. Aseară, s-a turnat stratul de suport pe carosabilul decopertat în cursul săptămânii trecute. În prezent, zona carosabilă a fost, deja, îmbrăcată în asfalt la intersecția cu strada Poporului și în zona de acces către Spitalul Județean Constanța.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, între orele 19.30- 5.00.

De precizat că lucrările de asfaltare vor continua toată săptămâna, cu aceleași restricții de trafic. După ce se va turna primul strat (binder), carosabilul va fi îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. Alte intervenții asupra carosabilului au avut loc și pe bulevardul Mamaia, unde utilajele de frezare au acționat la intersecția cu bulevardul Tomis și la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân.

Reamintim că proiectul de reabilitare a bulevardului Tomis implică o reconfigurare a spațiului urban, prin modificarea trotuarelor și placarea acestora cu pavele moderne, amenajarea unei piste de biciclete și zone cu mult spațiu verde. Reprezentanții Primăriei Constanța spun că reamenajarea părții carosabile presupune benzi unice pentru mijloacele de transport în comun și două benzi de circulație cu sens unic cu direcția de mers către Piața Ovidiu. Ulterior, vor fi impuse și restricțiile de circulație definitive pentru sensurile de mers.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1409 secunde