Administraţia locală din Cernavodă, demersuri pentru reabilitarea străzii „Portului”

207
Administraţia locală din Cernavodă, demersuri pentru reabilitarea străzii „Portului” - cernavoda-strada-1690984452.jpg

Articole de la același autor

Primăria oraşului Cernavodă are în plan de multă vreme reabilitarea Străzii „Portului” însă acest lucru nu a fost posibil până în prezent din cauza faptului că această stradă se află în propietatea publică a statului român. Astfel, administraţia locală a făcut demersuri pentru a prelua strada în vederea reabilitării sale.

„După mai multe demersuri făcute în vederea preluării străzii Portului ce se află în proprietatea publică a Statului Român și dată în administrare către C. N. Administrația Porturilor Dunării Fluviale S.A. Giurgiu, în şedinţa AGA din 11.07.2023 a fost aprobată propunerea UAT Cernavoda privind transmiterea construcției Drum acces port și a terenului aferent în suprafață de 5741mp în domeniul public al orașului. În urma acestei hotărâri, Administrația Publică Locală așteaptă aprobarea Hotărârii de Guvern privind transmiterea străzii Portului din domeniul public al Satului în domeniul public al orașului Cernavodă în vederea începerii demersurilor necesare pentru a putea reabilita această stradă.

Menţionăm faptul că strada Portului nu a intrat în reabilitare până în prezent deoarece nu este proprietatea UAT iar legea nu permite investirea banilor publici în obiective ce nu aparțin entității ce face investiția”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cernavodă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4801 secunde