Administrația locală din Limanu a recepționat rețeaua de gaze naturale

228
Administrația locală din Limanu a recepționat rețeaua de gaze naturale - autoritatilelocalelimanu-1594912843.jpg

Articole de la același autor

Rețeaua de alimentare cu gaze naturale pentru localitatea Limanu este finalizată, iar lucrarea a fost recepționată deja de către autoritatea locală. Tronsonul pentru care au fost realizate și operațiunile de probe de presiune are o lungime de 23,50 km și poate fi pus în funcțiune în termen de trei zile de la obținerea licenței de operare emisă de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei - ANRE.

"Estimăm că satul Limanu va fi conectat la sistemul de distribuție a gazelor naturale până la sfârșitul lunii august. Am depus deja documentele pentru obținerea licenței.

Această lucrare a fost o provocare pentru noi, dar a fost o promisiune pe care ne-am asumat-o în fața comunității. Au fost eforturi majore, dar acum discutăm deja despre o realitate, o mare realizare pentru comuna noastră. Lucrările nu se opresc aici, următorul obiectiv fiind finalizarea rețelei și pentru satele 2 Mai și Vama Veche", precizează Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu.

Valoarea lucrărilor executate până acum se ridică la 2,6 milioane lei. Potrivit legislației, autoritatea locală este obligată să obțină din partea ANRE o licență de operare. Ulterior, în termen de 10 zile, rețeaua de distribuție a gazelor naturale va putea fi pusă în funcțiune.

Pentru tronsonul de alimentare cu gaz a satului 2 Mai, lucrările vor fi gata până la jumătatea lunii viitoare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5415 secunde