Administraţia locală din Mangalia va moderniza Școala Generală Gala Galaction

358
Administraţia locală din Mangalia va moderniza Școala Generală Gala Galaction - mangalia-1718801985.jpg
Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, se concentrează în prezent pe proiectele care sunt prioritare pentru dezvoltarea localității pe care o conduce. Mai exact, în vederea administraţiei publice din Mangalia se află dezvoltarea unor staţiuni, modernizarea unei şcoli şi asfaltarea a două cartiere.

„Împreună cu echipa din Primărie am discutat despre prioritățile pe care le avem în actualul exercițiu financiar al Uniunii Europene. În primul rând vorbim despre modernizarea a trei stațiuni pentru care avem documentația pregătită, respectiv Jupiter, Cap Aurora și Venus.

De asemenea, vom face demersuri pentru construcția unei noi grădinițe și a mult așteptatei modernizări a școlii generale Gala Galaction.

Nu în ultimul rând, pregătim studiile necesare amenajării unei piste omologate de Carting și a unui amplu centru cultural multifuncțional în Cap Aurora. În ceea ce privește banii guvernamentali, facem demersuri pentru a doua etapă a Programului Anghel Saligny unde am depus pentru asfaltarea în totalitate a cartierelor Dobrogea I si II”, a transmis Cristian Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5093 secunde