Administrația locală montează noile indicatoare rutiere în zona peninsulară

509
Administrația locală montează noile indicatoare rutiere în zona peninsulară - administratialocala2-1552340403.jpg
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a început să monteze, ieri, în zona peninsulară, noile indicatoare rutiere. 


Reamintim că noul Regulament de acces prevede ca zona peninsulară să fie separată în zone exclusiv pietonale și zone ocazional carosabile iar accesul vehiculelor în interiorul zonei pietonale să se facă doar în baza unui permis. 
Începând cu data de 15 martie 2019, constănțenii pot depune cererile pentru obținerea permiselor de acces în zona peninsulară.


Documentele se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (Strada Ștefan Mihăileanu, nr.10) și la Serviciul Public de Impozite și Taxe (sediile de pe bulevardul Tomis, nr. 112, strada Sulmona, nr. 22 și la cel din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116). Documentația scanată se poate depune și online la adresa de mail permise.acceszp@primaria-constanta.ro iar documentele în original se vor prezenta doar în momentul în care se ridică permisul. 


Precizăm că Primăria Municipiului Constanța eliberează în mod gratuit permisele de acces în zona peninsulară. Mai multe detalii despre documentele necesare obținerii permiselor de acces puteți afla accesând  site-ul primăriei.
Pentru moment, în zona peninsulară pot intra toate autovehiculele, iar constănțenii vor fi informați în timp util despre data la care vor avea acces doar posesorii de permis.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.1924 secunde