Adrian Lupaşcu a fost ales președintele Tineretului Naţional Liberal Constanța

681
Adrian Lupaşcu a fost ales președintele Tineretului Naţional Liberal Constanța - psx20220316121144-1647433086.jpg

Articole de la același autor

Tinerii liberali din municipiul Constanța și-au constituit în cursul zilei de ieri noul Birou Politic Local (BPL), unde a fost ales liderul organizației locale a TNL (Tineretului Național Liberal ). Mai exact, marți seara, în cadrul întrunirii organizate în sala de ședințe a PNL (Partidul National Liberal Constanța), Lupaşcu Adrian a devenit președintele organizației de tineret municipale, iar prim-vicepreședinte a fost ales Cruceru Cristian. În funcțiile de vicepreședinți au fost votati : Nicola Razvan, Alex Nichita, Kesler Florina, Nicolae Geaca si Sodoleanu Adrian.

Liderul TNL Municipiul Constanța, Adrian Lupașcu, are 30 de ani, provine din corporate, face parte din Tineretul National Liberal de 8 ani de zile, acesta s-a specializat peste hotare, dar a decis să revină în țară. La finalul întâlnirii Adrian a declarat:  "Mulțumesc colegilor pentru votul pe care mi l-au acordat astăzi, urmează ca în cadrul organizației să dezvoltam mai multe proiecte foarte ambițioase pentru tineretul constănțean. Noi, cei din TNL, știm că politica de azi dictează viața noastră de mâine. Trăim vremuri nesigure în care valorile și moralitatea se degradează constant și este de datoria noastră să constituim un model pentru tinerele generații pentru a schimba acest trend".

La ședința de marți seara, alături de tinerii liberali constănțeni a participat și președintele Organizației Municipale Septimiu Bourceanu , care le-a transmis un mesaj de susținere și încurajare tinerilor liberali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8927 secunde