Ce seminar organizează liberalii

118
Ce seminar organizează liberalii - logotnl-1397134763.jpg

Articole de la același autor

Clubul Studenților Liberali Constanța și Tineretul Național Liberal Constanța vă invită vineri, 11 aprilie 2014, orele 19:00 la sediul Partidului Național Liberal din Bulevardul Ferdinand nr. 49, Constanța, la o expunere pe tema fondurilor UE.
Reamintim că, 2014 este anul de început al următorului cadru financiar, pentru care România are alocată o sumă de 43 miliarde de euro. Așadar, 2014 - 2020 se anunță a fi o perioadă plină de oportunități de atragere a fondurilor europene, iar tinerii ar trebui sa fie primii care iși deschid noi orizonturi în acest sens.
"Tinerii pot deschide noi orizonturi, iar fondurile europene sunt o resursă care îi poate sprijini în drumul lor către descoperire, antreprenoriat și noi experiențe." ne declară Cristina Steliana Mihailovici, Președinta Comisiei TNL Constanța pentru Economie, Industrie și Comerț.
Seminarul promite a fi unul interactiv și de interes pentru tinerii constănțeni. Vă așteptăm vineri să expunem această temă din perspectiva oportunităților pe care le avem, în paralel cu experiențele pe care ni le oferă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5009 secunde