În cadrul Școlii de Vară de la Mamaia,

Tinerii liberali sunt inițiați în pregătirea campaniei alegerilor prezidențiale

1512
Tinerii liberali sunt inițiați în pregătirea campaniei alegerilor prezidențiale - 245710681d51a6dfb80ab06683f3be01.jpg

Articole de la același autor

Președintele Tineretului Liberal Național, Florin Alexandru Alexe, a deschis ieri dimineață cea de-a opta ediție a Școlii de Vară a TNL, în stațiunea Mamaia.
La eveniment a fost prezent și președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, care le-a urat tinerilor să plece cu amintiri plăcute și "mai ales bine pregătiți pentru campania electorală pentru alegerile prezidențiale", pe care partidul și-o dorește încununată de succes, în noiembrie.
La rândul său, vicepreședintele TNL, Ionel Spătaru, a declarat că actuala ediție a Școlii de Vară a tinerilor liberali este "una foarte importantă pentru pregătirea campaniei electorale în care PNL are pentru prima dată un candidat propriu, cu șanse reale la Președinția României, iar multe dintre temele care vor fi abordate pe parcursul Școlii de Vară vor fi de un real ajutor în campanie".
Alice Ratyis, reprezentantul Institutului Național Democratic și formator pentru partide politice, și Ciprian Jichici, vicepreședinte TNL, vor fi trainerii celor 100 tineri liberali prezenți la cursurile de anul acesta. Așa cum au arătat și cei doi, tema sub care se desfășoară această ediție este "Mediul politic și tehnologia comunicării".
Vicepreședintele PNL, Daniel Chițoiu, a fost primul lider liberal care a susținut o dezbatere împreună cu cei tineri privind programul de guvernare de relansare economică a României pe care formațiunea politică vrea să îl promoveze, precum și modalitățile cele mai eficiente de a face acest lucru. Chițoiu a menționat că în următoarea perioadă, în lunile septembrie-octombrie, PNL va organiza în fiecare județ dezbateri pe acest subiect, la care vor fi invitați să ia parte toți reprezentanții mediilor de afaceri de la nivel local. Potrivit lui, actuala guvernare ar trebui să adopte acum câteva măsuri urgente: relaxarea fiscală pe termen scurt și reducerea cheltuielilor bugetare neeconomicoase, prin reducerea aparatului birocratic.
Pe parcursul zilei, tinerii s-au întâlnit și cu fostul lider național, Călin Popescu Tăriceanu, cu fostul președinte al TNL, Cristian Adomniței, și cu președintele Crin Antonescu, care și-a lansat, spre seară, blogul personal.
La Școala de Vară sunt așteptați să vină, astăzi, Aloys Rigaut, președintele Organizației Euro-pene a Tinerilor Liberali, Mircea Diaconu, Norica Nicolai și Varujan Vosganian. Totodată, și Cristian Pârvulescu va oferi cursanților "o perspectivă asupra scenei politice românești". Despre rețeaua electorală a PNL vor vorbi Marian Petrache și Relu Fe-nechiu, iar Bogdan Olteanu va analiza evoluția tinerilor în politică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4413 secunde