Prezenți la malul mării,

Tinerii liberali au dat startul campaniei "2012 pentru 2012"

1504
Tinerii liberali au dat startul campaniei
Președintele Tineretului Național Liberal (TNL), Florin Alexandru Alexe, a deschis ieri dimineață lucrările celei de-a IX-a ediții a Școlii de Vară a TNL. La deschidere, din partea Organizației Județene au fost prezenți președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, președintele TNL Constanța, Claudiu Teliceanu, și Ionel Spătaru, care este totodată vicepreședinte TNL la nivel central.
Liderul tinerilor liberali la nivel național, Florin Alexandru Alexe, a declarat că această ediție reprezintă prima acțiune din cadrul unui program amplu ce va urmări pregătirea membrilor TNL în vederea câștigării alegerilor din 2012.
Cu această ocazie, a fost lansată campania "2012 pentru 2012" care este o continuare a proiectului "Echipa lui Crin". "Dăm startul celui mai amplu program de pregătire a tinerilor liberali nu numai din punct de vedere electoral, dar și din punct de vedere intelectual", a explicat liderul TNL.
Potrivit lui Alexe, în fiecare județ, vor fi identificați și pregătiți minimum 50 de tineri care să își asume responsabilitatea unei candidaturi în 2012. Apoi, ei vor participa la o serie de cursuri și vor începe să strângă semnături pentru susținerea candidaturilor lor. În același timp, va fi completată și baza de date a proiectului "Echipa lui Crin".

"Am putea deveni un partid balama"
Liderul liberalilor constănțeni, Gheorghe Dragomir, i-a încurajat pe tineri să continue aceste campanii, precizând că targetul propus de ei, de a avea "2012" tineri în administrația publică locală, este realizabil. El a făcut referire și la creșterea procentuală înregistrată de PNL în ultimii ani. Pe de altă parte, Gheorghe Dragomir a subliniat că liberalii trebuie să își regândească strategia pentru următorii ani astfel încât să ajungă primul partid pe scena politică românească.
"Unii colegi de-ai noștri spuneau la un moment dat că am putea deveni un partid balama, un partid care să facă jocurile între celelalte partide mari", a mărturisit Dragomir, respingând totodată o astfel de variantă. "Singura șansă este să devenim numărul 1. În 2012, acest lucru nu este imposibil. Este anul în care PNL poate să demonstreze că poate fi numărul 1", a concluzionat el.
În cursul zilei de ieri, tinerii liberali au participat la un seminar susținut de Toni Richards Crisolli (Fundația Friedrich Naumann), și la dezbate-rile organizate de liderii PNL, precum Dan Radu Rușanu, Daniel Chițoiu, Theodor Meleșcanu, Mihai Voicu, Cristian David și Relu Fenechiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4567 secunde