Concurs Adrian Manole, prim-vicepreședinte al Organizației Județene a PD-L în locul lui Iustian

866

Articole de la același autor

Pedeliștii constănțeni s-au reunit, vineri seară, în cadrul unei ședințe a Biroului Permanent Județean, eveniment în cadrul căruia Adrian Manole, europarlamentar aflat pe final de mandat, a fost ales prim-vicepreședinte al Organizației Județene. El ocupă astfel locul lui Mircea Iustian care, în urma depunerii jurământului de subprefect al Constanței, a demisionat din partid, conform prevederilor statutului înaltului funcționar public.
În cadrul BPJ-ului de vineri seară s-a discutat pe marginea campaniei pentru alegerile europarlamentare din iunie, iar în acest sens au fost desemnate echipele de campanie la nivel de municipiu și de județ. Coordonatorul echipei din municipiul Constanța a fost numit același Adrian Manole, în vreme ce echipa județeană va merge pe mâna președintelui PD-L, senatorul Mircea Banias. Din echipa județeană fac parte și Senol Zevri, Adrian Gheorghiță, Gigi Chiru, Constantin Avătafului, Cristina Brânzoi și Mihai Petre.
Lansarea oficială a campaniei electorale a democrat-liberalilor la nivel național va avea loc pe data de 9 mai, la București, acolo unde Organizația Județeană a PD-L Constanța va fi prezentă cu 110 delegați.

Doi consilieri locali excluși din partid
Nu în ultimul rând, la BPJ-ul de vineri s-a decis excluderea a doi consilieri locali din Organizația Locală a PD-L Ion Corvin. Se pare că cei doi aleși locali ar fi votat, la o ședință de Consiliu Local, pentru schimbarea din funcție a viceprimarului pedelist, Vasile Dumitru. Acesta din urmă este, însă, în continuare, viceprimar în localitatea constănțeană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7228 secunde