Primăria "șmecheră" dă un milion de euro pe bărcuțe și avioane și zero lei pe David Coulthard

766

Articole de la același autor

Primăria Constanța va cheltui în această vară aproximativ un milion de euro pentru două competiții internaționale dedicate ambarcațiunilor și aeronavelor.
Pentru evenimentul aerian "Mamaia World Elite Aerobatic Formula", ce va avea loc în perioada 10-12 iulie, administrația Constanța va acoperi aproximativ jumătate din costurile totale, mai exact 450.000 euro. Potrivit primarului Radu Mazăre, întregul proiect este estimat la o valoare de aproximativ 1.000.000 euro. Competiția se va desfășura sub egida FAI (Federația Aeronautică Internațională) și va avea două etape: acrobație cu program impus și acrobație freestyle. Potrivit organizatorilor, la întrecere vor participa șapte piloți din Europa și Statele Unite, existând și posibilitatea înscrierii în luptă a unui român.
Pentru realizarea concursului nautic Class One "Romanian Grand Prix 2009", ce va avea loc în perioada 28 - 30 august, Primăria Constanța a alocat 500.000 euro din bugetul anului 2009.
Pe de altă parte, un alt eveniment promovat de municipalitate este show-ul de pe 1 mai, când, una dintre legendele Formulei 1, David Coulthard, va veni la Constanța pentru o demonstrație la monopostul său, pe un traseu funcțional. Pentru show-ul lui David Coulthard, primarul și ai lui nu vor cheltui nimic, "de șmecheri" ce sunt (acesta a fost răspunsul lui Mazăre).
În comparație cu primele două manifestări, această inițiativă vine să demonstreze, din nou, capacitățile de negociere ale "băieților deștepți" din administrația locală, așa cum îi numește primarul. Ei au reușit să implice municipalitatea în organizarea a două show-uri de vară cu o contribuție de aproximativ un milion de euro și nici un leu pentru un altul.
"Șmecherii" lui Mazăre, cum îi place edilului să îi definească, ar fi putut negocia, în același stil, și participarea Constanței la cele două concursuri internaționale. Dar poate că nu au vrut. Tot "de șmecheri"!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6146 secunde