Ajutor de la stat pentru plata facturilor, noua propunere-bombă a PSD

261
1
Ajutor de la stat pentru plata facturilor, noua propunere-bombă a PSD - ban-1667915359.jpg

Articole de la același autor

Propunere bombă venită din partea PSD. Guvernul ar putea veni cu ajutoare astfel încât niciun român să nu aibă veniVorbim despre o ședință crucială a liderilor Coaliției, cea de mâine, la care ar putea participa inclusiv reprezentanți ai ANRE, dar și ministrul Energiei Virgil Popescu (PNL). Mâine am putea vedea în sfârșit varianta finală a acestor schimbări, respectiv am putea afla cât vor plăti românii la iarnă pentru facturi, potrivit Realitatea

Luni, Biroul Permanent Național (BPN) al PNL s-a întrunit pentru a pune la punct ultimele idei pe care le vor prezenta mâine în fața colegilor de Coaliție. turi mai mici de 4.000 de lei. Varianta va fi discutată în ședința Coaliției de mâine. Tot mâine liderii Coaliției vor veni și cu varianta finală pentru facturile românilor.


Încă există ceva divergențe în Coaliție pe tema energiei, însă sunt câteva lucruri pe care le știm foarte clar. În primul rând, cea mai plauzibilă variantă rămâne aceea a unei piețe semi-reglementate. Totdată, rămân în vigoare plafoanele de preț pe care le știm, de 68 și 80 de bani/kWh. 






Comentează știrea

Doar Ei
8 noiembrie 2022
Erorile neamului vanzator

INCHID TOT, VAND "RROMANIA", DAU POMENI, HRANESC UCRAINIENI(PENTRU CARE NOI NU MAI EXISTAM PANA IN PRIMAVARA)! "Po-pou-liticienii" nostrii nu știu altceva pentru ca ei doar POMANA SA au învățat!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4216 secunde