ALEGERI FĂRĂ MIZĂ LA PNL CONSTANȚA! Septimiu Bourceanu, singurul candidat pentru funcția de președinte

3047

Articole de la același autor

S-au dus vremurile în care liberalii făceau campanie în interiorul partidului pentru a câștiga simpatia colegilor din filială și a ajunge președinte de organizație! Dovadă stă și actuala situație din interiorul PNL Constanța. Astăzi, 19 iunie, au loc alegeri la Organizația Municipală a PNL Constanța.


 

Pentru funcția de președinte candidează actualul interimar, senatorul Septimiu Bourceanu. Cu alte cuvinte, a și câștigat funcția fără prea mare efort! Nici pentru funcțiile de prim-vicepreședinți nu sunt prea mulți doritori. Practic, pentru cele două poziții s-au arătat disponibili prefectul Silviu Coșa și viceprimarul Constanței Ionuț Rusu. Totodată, pentru functiile de vicepreședinti candidează Mihaela Andrei, Sorin Mihai, Adriana Câmpeanu, Teodor Popa, Teo Hira, Costin Avătavului, Sorin Mihai, Mihnea Drumea, Adrian Dugăiașu. În altă ordine de idei, primarul Vergil Chițac, în calitate de edil de municipiu reședință de județ este de drept vicepreședinte în Biroul Municipal.





Așadar, la finalul acţiunii de astăzi, reiese că senatorul Septimiu Bourceanu este președintele Organizației Municipale PNL Constanța. 
"Mandatul meu va fi cu oameni și despre oameni. Continuăm împreună și dezvoltăm Constanța! Proiectul Constanța este al nostru al tuturor așa că, în calitate de președinte al Organizației Municipale, îi încurajez pe constănțeni să vină cu propuneri și idei pentru dezvoltarea orașului. Cred că avem o echipă puternică cu care putem dezvolta Constanța", a declarat Septimiu Bourceanu, președintele Organizației municipale PNL Constanța. 


Primarul Constanței, Vergil Chițac, se va implica activ în conducerea filialei în calitate de vicepreședinte de drept. Alături de Septimiu Bourceanu, în calitate de prim vicepreședinți au fost aleși Silviu Coșa și Ionuț Rusu. Vicepreședinții Organizației Municipale P.N.L. Constanța sunt: Mihaela Andrei, Costin Avătavului, Adriana Câmpeanu, Mihnea Claudiu Drumea, Adrian Dugăiașu, Stere Hira, Sorin Mihai și Teodor Popa. Membri in Biroul Permanent Local sunt: Adriana Arghirescu, Ateș Casimceali, Toni Bobe, Lavinia Boldea, Enache Bucovală, Andreea Bugescu, Andrei Dimancea, Florin Gavrilă, Stelian Gima, Alexandru Nazâru, George Niculescu, Cristian Omocea, Nicolae Ploscaru, Dorel Sauciuc și Daniel Tatu.

”Am încredere că împreună cu voi putem atinge cel mai important obiectiv: dezvoltarea Constanței”- a declarat în încheiere noul Președinte al Organizației Municipale PNL Constanța.        



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4304 secunde