Alegeri la filiala constănțeană a A.Co.R.

244

Articole de la același autor

Filiala Județeană Constanța a Asociației Comunelor din România (A.Co.R) își deschide astăzi lucrările sesiunii ordinare a Adunării Generale și a Consiliului Director.
La întrunirea care va avea loc în Aula Bibli-otecii Județene "I. N. Roman", începând cu ora 11.00, sunt așteptați să participe prefectul Tit Liviu Brăiloiu, parlamentarii constănțeni, directori ai instituțiilor deconcentrate, precum și primarii celor 58 de comune ale județului.
Potrivit unui comunicat de presă, membrii asociației vor prezenta Pactul Național pentru Autonomie Locală, document ce vizează acțiunile politice referitoare la descentralizare și la creșterea capacității autorităților administrației publice locale.
Totodată, urmează să fie prezentată și adoptată Agenda Comunelor din România-2008. Agenda cuprinde programele de dezvoltare a spațiului rural.
În cadrul ședinței, participanții vor dezbate problemele cu care se confruntă cei 58 de primari, precum și proiectele care vor fi finanțate în perioada următoare.
Pe ordinea de zi, a fost inclusă și prezentarea spre aprobare a proiectului de buget, venituri și cheltuieli pe anul 2009. În plus, potrivit programului, vor avea loc și alegeri la nivelul Consiliului Director al Filialei Județene a A.Co.R., ca urmare a alegerilor din iunie 2008.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8107 secunde