Aleșii locali din Medgidia, convocați în ședință de primarul Marian Iordache

131
Aleșii locali  din Medgidia, convocați în ședință de primarul  Marian Iordache - alesiilocalidinmedgidia440-1423584243.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali ai municipiului Medgidia se vor reuni, joi, de la ora 17.00, într-o ședință ordinară convocată de primarul Marian Iordache.

Pe ordinea de zi, se află mai multe proiecte de hotărâri, printre care aprobarea bugetelor locale de venituri și cheltuieli ale municipiului Medgidia, ale Spitalului Municipal Medgidia și ale societății "Apollo Ecoterm" SRL Medgidia, pentru anul 2015. De asemenea, se va lua în discuție aprobarea organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia pentru acest an.

Tot în cadrul acestei ședințe, aleșii locali vor aproba și reorganizarea rețelei școlare a unităților de învățământ de pe raza municipiului Medgidia pentru anul școlar 2015-2016.

Un alt proiect aflat pe ordinea de zi vizează aprobarea PUZ-ului pentru Campusul de locuințe sociale din municipiul Medgidia, situat pe strada Dezrobirii nr. 15. Alte discuții vor avea loc în contextul reconstituirii Comisiei locale de ordine publică a municipiului Medgidia, precum și aprobarea participării municipiului Medgidia ca membru fondator la Asociația de dezvoltare intercomunitară "Biroul European al Regiunii Sud-Est".

Totodată, o altă temă de interes ce va fi analizată și votată de consilierii locali are în vedere documentația privind organizarea și desfășurarea pășunatului pe raza municipiului Medgidia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5645 secunde