Aleșii locali vor vota strategia de dezvoltare a orașului Medgidia

93
Aleșii locali vor vota strategia de dezvoltare a orașului Medgidia - alesiilocalidinmedgidia-1432653911.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Medgidia se reunesc, mâine, 27 mai, de la ora 17, în ședință ordinară, pe ordinea de zi fiind mai multe proiecte de interes local.

Astfel, aleșii locali vor discuta despre aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2015 și strategia de dezvoltare a municipiului Medgidia. Totodată, se va aproba contul de execuție al bugetului local și al instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții pe trimestrul I al anului 2015. Un alt proiect vizează

aprobarea contului de încheiere a execuției bugetului local al municipiului Medgidia și al direcțiilor din subordinea Consiliului Local, a bugetelor instituțiilor publice finanțate integral sau parțial din bugetul local, a bugetului fondurilor externe nerambursabile, pentru anul 2014.

Potrivit convocatorului, consilierii locali vor trebui să aprobe și raportul de activitate, bilanțul contabil și contului de profit și pierderi pe anul 2014, pentru S.C. Apollo Ecoterm SRL Medgidia, precum și a conturilor de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2014 al S.C. Apollo Ecoterm SRL Medgidia.

De asemenea, aleșii locali vor lua în discuție și aprobarea vânzării prin licitație publică a imobilului teren intravilan în suprafață de 335 mp, ce aparține domeniului privat al Municipiului Medgidia, identificat cadastral cu numărul 106818, situat în Medgidia, strada Văii nr.24A, lot 328A, pentru construire locuință individuală. Totodată, la finalul ședinței, aleșii locali vor discuta și despre aprobarea închirierii prin licitație publică, a unui spațiu în suprafață de 44 mp situat în municipiul Medgidia, strada Podgoriilor - Piața Vest, cu destinația de activități economice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1972 secunde