Alina Gorghiu: Țara nu este guvernată. Premierul nu a mai organizat ședințe de Guvern

229
Alina Gorghiu: Țara nu este guvernată. Premierul nu a mai organizat ședințe de Guvern - alinagorghiu-1534949465.jpg
Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat, ieri, că România nu este guvernată în momentul de față, premierul nemaiorganizând ședințe de guvern de trei săptămâni și le cere miniștrilor Cabinetului Dăncilă, care "mai au o reputație profesională de apărat", să demisioneze.


"România, în momentul acesta, nu e guvernată. Premierul Dăncilă nu a mai organizat ședințe de guvern de trei săptămâni, dar își dorește foarte tare să meargă la o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT). Acest guvern arată că nu funcționează, efectiv", a afirmat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.


Liberala a punctat faptul că premierul Viorica Dăncilă se ocupă doar de scrisori trimise către Comisia Europeană, ministrul Carmen Dan, de dezinformări în plan intern iar ministrul Eugen Teodorovici este cel care poate plăti cu sau fără grație, spunând că nu este nevoie de avizul CSAT pe rectificarea bugetară.


"Le cer tuturor miniștrilor, mai puțin celor menționați, celor care cred că mai au o reputație profesională de apărat, să își dea demisia din acest guvern și să-și vadă de carierele lor altfel decât înrolați în Cabinetul Dăncilă", a conchis Alina Gorghiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6274 secunde