Alina Mungiu Pippidi, scoasă de pe lista pentru europarlamentare de PD-L Iași

272
Șeful PD-L Iași, secretarul de stat Dan Cârlan, a declarat ieri că organizația sa va identifica un alt candidat pentru alegerile europarlamentare, renunțându-se la nomi-nalizarea Alinei Mungiu-Pippidi.
"În data de 7 martie 2009, Organizația PD-L Iași a avansat doamnei Alina Mungiu-Pippidi propunerea de a candida, cu susținerea organizației, pentru PE, așteptând un răspuns în acest sens. În urma discuțiilor purtate astăzi (n.r.- ieri) cu doamna Alina Mungiu-Pippidi, a rezultat că este nerealist a conta pe o potențială candidatură a domniei sale", precizează Dan Cârlan, prin intermediul unui comunicat de presă. În finalul comunicatului, Cârlan afirmă că PD-L Iași va identifica în timp util o altă soluție de candidatură cu respectarea procedurilor stabilite de BPN, privind criteriile alese în alcătuirea listei de candidați a PD-L.
Propunerea Alinei Mungiu-Pippidi a stârnit un val de reacții, după ce aceasta a condiționat acceptarea candidaturii cu îndeplinirea, de către candidații PD-L, a criteriilor stabilite de Coaliția pentru un Parlament Curat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3909 secunde