"Am pierdut Primăria Bărăganu, dar vom lua Primăria Constanța"

1329
1
După cum deja se știe, democrat-liberalii constănțeni au pierdut Primăria Bărăganu cu un scor rușinos, în fața social-democraților constănțeni.
Mai exact, candidatul PSD, Titu Neague a obținut 685 de voturi, în timp ce candidata PDL, Luminița Nicuț a luat doar 89 de voturi. Mai mult, chiar și candidatul Partidului Poporului, Ion Vasilache a obținut mai multe voturi, respectiv, 189, în condițiile în care acesta s-a aflat în sondajul PDL-ului dar a fost scos de pe listă în ultimul moment fiind înlocuit cu Luminița Nicuț.
Întrebat despre acest prim eșec, în calitate de președinte al PDL Constanța, Gigi Chiru a spus că există mai multe motive pentru care au pierdut Primăria Bărăganu, dar nu este deloc stresat de această situație.
"În primul rând, cei de la PSD au făcut o campanie murdară. Al doilea motiv ar putea fi legat de faptul că am mers pe mâna unei femei într-o localitate unde s-a dovedit că oamenii nu vor la conducere o femeie", a spus Gigi Chiru.
El a mai precizat că se poate învăța și din greșeli și că, important este ca obiectivul general să fie atins în județul Constanța.
"Și PSD-ul a pierdut anul trecut la Adamclisi pentru că a mers pe mâna unei femei. Acum ni s-a întâmplat același lucru. În compensație pentru Bărăganu, vom lua Primăria Constanța", a mai declarat Chiru.

Comentează știrea

mine
6 mai 2011
deci

unde e Baraganu?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7428 secunde