Ambasadorul Marii Britanii se declară îngrijorat de modificările aduse Codului penal

141
2
Ambasadorul Marii Britanii se declară îngrijorat de modificările aduse Codului penal - ambasadorulamericii-1386783801.jpg

Articole de la același autor

Ambasadorul Marii Britanii la București, Martin Harris, s-a declarat îngrijorat de modificările aduse Codului penal de Camera Deputaților, subliniind că, în opinia sa, ANI și DNA sunt "motorul reformei în viața publică din România".

"Eu sunt îngrijorat de această problemă. Cred că ANI și DNA au avut realizări foarte importante pentru România. De fapt, aceste instituții sunt motorul reformei în viața publică din România și este important că și ANI și DNA au sprijinul din partea tuturor, inclusiv sprijinul din partea politicienilor. Eu sper că vom avea de la Parlament un angajament consistent în sprijinul pentru lupta împotriva corupției", a declarat Martin Harris.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat marți un proiect de lege prin care se modifică Codul penal și prin care președintele României, deputații și senatorii sunt scoși din definiția funcționarilor publici.

Prin scoaterea acestor categorii din rândul funcționarilor publici, aceștia nu vor mai putea fi cercetați de procurori, pentru fapte de corupție care se aplică funcționarilor publici. 

Comentează știrea

Hanibal
12 decembrie 2013
contra statului de drept

Agresivitatea si atacul permanent al USL impotriva statului de drept nu ne mai surprinde.Pentru Ponta si KKR este mai importanta mentinerea puterii cu orice pret decat rezolvarea problemelor economice si sociale si a promisiunilor mincinoase facute demagogic pentru a-i prosti pe cei 7,5 milioane de cetateni care i-au votat si care formeaza baza electorala a USL.Ponta si KKR stiu foarte bine ca UE nu este capabila sa-i sanctioneze , protestele unor institutii si organisme europene fiind pur formale.USL si nemernicii care o conduc au invatat din istoria trecuta a Romaniei cum au ajuns sa preia puterea desfiintand democratia Carol II si partidele totalitare,Actiunile USL se inscriu in miscarile extremismului de dreapta care au luat amploare in UE.

Dr.Mengele
12 decembrie 2013
Draga Hanibal,am o corectie

Profit de faptul ca pe pagina asta ne conversam numai noi doi.Evenimentele care nu prezinta interes pentru natia romana,sunt afisate la dos.Pe prima pagina apar articole mai interesante,de genul "Revigoreaza-ti viata sexuala. Sfaturi utile in dormitor." Acum ma adresez domnului Hanibal,celor care nu cuvanta precum si celor care nu citesc comentariul meu.Numarul cetatenilor cu drept de vot din Romania este de 18.3 milioane.Prezenta la urne pentru referendumul din 2012 a fost de 46.24% (8.5 milioane) Pentru demiterea presedintelui Basescu au spus "Da" 7.4 milioane de cetateni.Cifra asta inseamna: 40% din totalul cetatenilor cu drept de vot SAU 87% din cei prezenti la referendum SAU 80% din 50%+1. Punct. Daca ne referim la BAZA ELECTORALA a USL-ului cifrele sunt urmatoarele(alegeri 2012): TOTAL ALEGATORI=18.3 milioane; PREZENTA LA URNE=7.6 milioane(41.76%); VOTURI PENTRU USL=4.5 milioane.Voturile obtinute de USL(4.5 milioane) reprezinta 25% din totalul cetatenilor cu drept de vot sau 60% din totalul cetatenilor prezenti la urne.Asta este MAJORITATEA COVARSITOARE de 4.5 milioane de romani (sa-i zicem MINORITATEA MAJORITARA).Cu alte cuvinte,POPORUL USELIST numara 4.5 milioane de cetateni(repet,25 % din populatia cu drept de vot) Patru partide care se cred partide mari(PSD+PNL+PC+UNPR),abia au reusit sa stranga 4.5 miloane de voturi.In schimb,ei se cred in buricul Romaniei. Fac modificari in Constitutie,in legislatie,etc.,fara sa aiba o reala sustinere populara.De aici li se va trage si sfarsitul.Ei nu au sprijin popular.Repet:POPORUL USELIST numara 4.5 milioane de cetateni.Se pune intrebarea:cati cetateni avem in POPORUL PESEDIST ? Daca ar fi sa apreciez eu o cifra,as spune ca electoratul pesedeului ar fi de aprox.3.0 milioane,electoratul peneleului de 1.0 milioane si restul pana la 4.5 milioane il gasim la UNPR si PC.Din cauza asta am facut acest comentariu.O zi buna.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8038 secunde