Amenzi pentru cei care vând etnobotanice la Murfatlar

1077
Amenzi pentru cei care vând etnobotanice la Murfatlar - e4ab2a522e901766a70ab99750fba3df.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali ai orașului Murfatlar au hotărât interzicerea comercializării, depozitării, fabricarea, distribuția, deținerea, oferirea, transmiterea, achiziționarea, producerea, intermedierea și utilizarea plantelor, substanțelor și preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice și psihotrope, de orice fel și indiferent de regimul juridic reglementat de legislația în vigoare, pe raza orașului Murfatlar.
De asemenea, aleșii locali au hotărât că nu se vor mai elibera autorizații de funcționare pentru desfășurarea activității de comer-cializare a produselor respective. Mai mult, deținătorii unor astfel de produse din orașul Murfatlar sunt obligați să distrugă, pe cheltuiala lor și fără afectarea mediului înconjurător, toate stocurile exis-tente.
Edilul orașului Mur-fatlar, Gheorghe Cojo-caru, a precizat că toate autorizațiile eliberate înainte vor fi anulate. El a mai precizat că nerespectarea acestor prevederi constituie contravenție și se sancționează cu amendă contravențională cuprinsă între 2.000 și 2.500 lei, cu excepția faptelor care întrunesc elementele constitutive ale unei infracțiuni, situație în care vor fi sesizate organele de urmărire penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3234 secunde