Prima ședință a liderilor USL

351
Liderii PNL, PC și PSD s-au reunit, ieri, în prima ședință a Uniunii Social Liberale (USL) pentru a discuta prioritățile legislative din această sesiune parlamentară, dar și cu privire la constituirea unor grupuri de lucru specializate pe domenii.
Șeful PNL, Crin Antonescu, a declarat, în debutul ședinței, că liderii USL își doresc să evite excesul de structuri, astfel că numărul grupurilor de lucru ar putea fi unul destul de redus.
"Este prima întâlnire. Avem câteva probleme legate de agenda celor două Camere la început de sesiune parlamentară și de conturarea grupurilor de lucru pe direcții, pe domenii. Vom vedea câte grupuri vom avea. Cât mai puține, pentru că avem cu toții experiența unui exces de structuri și nu vrem să mai pățim încă o dată ce e cumva tradițional în România - foarte multe comisii și comitete și foarte puțin lucru efectiv", a declarat Antonescu.
Întrebat cât de des se vor întâlni liderii Uniunii, Crin Antonescu a replicat că se vor întâlni "de câte ori va fi nevoie".
"Vrem să avem o Uniune nebirocratică, din moment ce într-un punct din programul ei spune - mai puțină birocrație pentru toată România, nu o să excelăm noi în așa ceva", a mai adăugat pre-ședintele PNL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3832 secunde