Andrei Popa, ales lider al tinerilor din PDL Constanța

1238
6
Andrei Popa, ales lider al tinerilor din PDL Constanța - andreipopa5-1361723613.jpg
Organizația municipală de tineret a PDL Constanța și-a ales, ieri, noua echipă de conducere. 

La eveniment, au participat peste 200 de tineri din PDL, senatorul Christian Gigi Chiru, președintele Organizației Județene, Constantin Chirilă, președintele Organizației Municipale, Bogdan Clinciu, președintele Organizației Județene de Tineret, consilieri locali și județeni, dar și membri ai Biroului Permanent Județean.

În discursurile lor, Christian Gigi Chiru și Constantin Chirilă au ținut să precizeze importanța echipei în reconstrucția partidului și rolul tinerilor în activitatea formațiunii politice.

"Mă așteptam ca voi să dați tot ce este mai bun din voi și știu că o să faceți acest lucru pentru că sunteți tineri și plini de idei. La rândul meu, aștept ca peste doi ani, când vom fi la guvernare, să pot face propuneri dintre voi pentru secretari de stat sau alte funcții importante. Tocmai de aceea vă spun să vă finalizați studiile să vă perfecționați ori de câte ori aveți ocazia", le-a spus Chiru tinerilor prezenți în sală.

El i-a mai îndemnat să fie uniți, pentru că numai așa vor avea reușite și să lase în urmă intrigile pe care le-au văzut la alții care au părăsit partidul.

La rândul său, Bogdan Clinciu l-a citat pe Abraham Lincoln, care spunea că votul este mai puternic decât glonțul, demonstrând forța tinerilor și importanța lor în viața politică.

În urma procedurii de votare, președinte al tinerilor din Organizația Municipală a PDL Constanța a fost ales Andrei Popa. El va fi secondat la conducere de prim-vicepreședintele Alexandru Ilie, secretarul general Victor Dragomir, doi secretari generali adjuncți, respectiv, Elena Stavrositu și Alina Savu, cinci vicepreședinți, în persoanele lui Stere Cocone, Alexandru Dima, Adrian Niță, Cristian Omocea și Marius Tulică. Totodată, echipa de conducere mai are cinci secretari executivi: Costela Dragu, Alexandru Gherlan, Roxana Păun, Loredana Stancu și Alexandru Tripa.

"Scopul nostru este să demonstrăm că organizația de tineret este o școală politică. Scopul nostru este să evoluăm din punct de vedere politic și să ne perfecționăm din punct de vedere profesional, pentru ca peste câțiva ani să candidăm la funcțiile de parlamentari, consilieri locali sau județeni. Scopul nostru este să formăm tineri cinstiți, capabili, care să fie pregătiți să preia frâiele partidului la schimbul de generație. Scopul nostru este să îi depășim pe cei care au fost înaintea noastră ca număr și să fim cel puțin la fel de buni, pentru că așa vom demonstra că organizația de tineret este într-o continuă evoluție. Diferența dintre tinerii democrat-liberali și cei social-democrați este că noi suntem liberi și ne croim singuri drumul în politică. Nu veți găsi tineri la PDL de meserie fii, nepoți sau amante", a declarat Andrei Popa, președintele Organizației Municipale de Tineret.

Comentează știrea

Hanibal
25 februarie 2013
non multa,sed multum

Sa-i felicitam pe cei alesi si sa le uram succes.Sa speram ca noul presedinte va face ce nu a facut nimeni pana acum in organizatie,si anume sa invete ,in paralel cu practica , teoria politica a democratiei.sa faca din organizatie o adevarata scoala de formare a viitorilor lideri politici.Necesitatea pregatirii rezulta si din felul destul de confuz in care si-a redactat noul presedinte declaratia de mai sus.Dl Andrei trebuie sa retina faptul ca tinerii din PSD sau din alte partide fac parte din categoria politica pe care se bazeaza Romania in viitor.Toti tinerii,indiferent de culoarea politica sunt,cu sau fara voia lor fii si nepotii cuiva.Cat despre amante,ramane sa mai discutam.Este bine ca se gandeste sa creasca nr.membrilor in organizatiei.dar nu e bine sa-si propuna ca obiectiv sa fie la fel de buni cu cei " care au fost inaintea noastra".Tinerii din organizatia PDL si nu numai,trebuie sa fie ALTFEL de cum au fost inaintasii lor si chiar cei actuali.Tinerii pedelisti trebuie sa fie convinsi ca TOATA clasa politica romaneasca trebuie sa fie schimbata,si cat mai repede.

mihai
25 februarie 2013
Felicitari

Felicitari si succes noii echipe.intradevar toti acesti tineri au muncit pt a ajunge pe functii, si nu au existat nepotisme sau impuneri !!!

montaj parchet
25 februarie 2013
monaj parchet

Servicii profesionale de montaj parchet in Constanta . Montam parchet laminat la cele mai mici preturi.tel 072387224

Stelica
25 februarie 2013
Sa vedem...

Sper din suflet sa le vina mintea la cap si sa produca la alegerile viitoare un candidat care sa aibe sanse reale in fata lui Mazare. Nu stiu de ce nu pot sa inteleaga ca oamenii din Constanta nu vor vota niciodata o alta etnie fie ea Aromana sau oricare alta, iar pe langa asta trebuie sa fie foarte bine vazut!

cojo
25 februarie 2013
popa

andrei popa viitorul primar al constantei!!!

Părerologul de Constanța
28 februarie 2013
Andrei Popa-un tînăr "de viitor"...chiar dacă...este pedelist...

Felecitări Andri Popa ! Felicitări,numai pentru că,în sfârșit,munca,implicarea ,perseverența,energia și ideile tale au fost recunoscute...! Pe de altă parte,sincere păreri de rău pentru că,un tânăr ca tine activează alături de astfel de oameni cum sunt cei care țin frâiele harabalei PDL care zdroncăne din toate încheieturile...hodoronca-tronca-fleoșca, atât pe străzile Constanței,cât și pe ulițele românești...Când oameni ca tine vor înțelege că partide precum PDL ul trebuie aruncate la gunoi,atunci speranța constănțenilor va reînvia...Bine că, totuși,chiar și... în PDL,VOI,EXISTAȚI...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Monica Macovei va candida la șefia PDL
Pagina a fost generata in 0.2723 secunde