Antonescu, atac DUR: Premierul a început un joc destul de parșivel

124
1
Antonescu, atac DUR: Premierul a început un joc destul de parșivel - crinantonescudosarpsihiatric1373-1378975314.jpg

Articole recomandate

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, că, în opinia sa, premierul Victor Ponta "vrea tare" proiectul de la Roșia Montană, dar "nu asumă răspunderea", ci o pasează Parlamentului.




Antonescu a spus că, din intervenția de miercuri seară a premierului, el a înțeles că Victor Ponta este "absolut convins" că proiectul de la Roșia Montană este bun, corect și aduce beneficii. "Eu cred că premierul vrea tare acest proiect, dar nu asumă răspunderea", a adăugat liderul PNL, într-un interviu la "Adevărul". El a amintit că primul care a spus că nu mai are rost dezbaterea din Parlament a fost Victor Ponta, scrie Mediafax.


"Eu sunt acuzat de antepronunțare, dar primul care a spus că votează împotrivă este premierul", a mai spus Antonescu, apreciind că "a început un joc destul de parșivel", el fiind asociat cu Vasile Blaga.


Comentează știrea

Cititor
12 septembrie 2013
Antonescu Ponta

Sa intelegem ca tov crin incepe sa se obisnuiasca cu gandul ca va intra in opozitie? Sau ca e mai bine si mai sigur la senat decat un ipotetic candidat cu sanse minime lampresedintie. Sau ca vrea si el ceva de acolo :)))?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5196 secunde