Antoneta Prodan: Tinerii din comuna Castelu vor primi terenuri pentru case

279
Antoneta Prodan: Tinerii din comuna Castelu vor primi terenuri pentru case - antonetaprodancastelu-1459188807.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali ai comunei Castelu au reluat propunerea de proiect pentru cumpărarea a 50.000 mp teren, Ferma 11, Incinta 1, Str. 1 Mai, în vederea dezvoltării urbanistice și economice a acestei zone, pentru ca Primăria comunei Castelu să garanteze și să ofere locuri de casă gratuit tinerilor cu vârste până în 35 de ani și cetățenilor care doresc un loc de casă. Singura modalitate pentru achiziționarea terenului era cum-părarea de la societatea de lichidare.


După ce, anterior, proiectul fu-sese respins de mai multe ori, deoarece aleșii locali de la PSD se opuneau, în cele din urmă, ei au votat favorabil.


"Ne apucăm de achiziționarea terenului, în interesul celor care vor locuri de casă la Castelu. Trebuie să facem caietul de sarcini și toate celelalte, ca la carte, nu mai dăm teren unde să cadă cometa Halley, deci dăm teren pentru case, pentru un termen de 12 luni. Dacă nu și-a făcut solicitantul casă în această perioadă, oferim terenul altcuiva", a anunțat viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Castelu, Antoneta Prodan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5505 secunde