Crin Antonescu:

"Anul acesta, nu vor fi simple competiții electorale, va fi un război"

405
1
Președintele PNL, Crin Antonescu, le-a atras atenția tinerilor liberali, să nu creadă că alegerile de anul acesta vor fi simple competiții electorale, spunându-le că va fi un adevărat război.
"Suntem într-un an foarte greu, în care vom da împreună mai multe bătălii. Să nu ne facem iluzii, nu vor fi simple competiții electorale, va fi un război. Nu va fi prima bătălie, dar vă asigur că va fi cea mai grea", a declarat Antonescu, la Gala Tineretului Național Liberal.
El le-a mai spus tinerilor liberali că, deși se vorbește foarte mult de compromis în politică, ei nu trebuie să uite că PNL este partidul care a făurit România.
"Deși suntem învățați că politica înseamnă numai și numai compromis, că a spune adevărul pe jumătate înseamnă moderație, că ceea ce au făcut în raport cu acest partid oameni ca Stolojan, Ungureanu, Meleșcanu, Vlădescu înseamnă pragmatism și succes, cu toate că suntem învățați toate aceste lucruri, știm că în politică există și «niciodată»", a afirmat liderul PNL.

Comentează știrea

admirator
12 martie 2012
gura pacatosului...

adevar graieste! doar ca razboi e cu voi din '90! v-ati dat mari democrati, ca sa torpilati orice reforma... agentii ascunsi ai lui Ilici...si mafiotilor comunisti... Rusine PNL!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Crin Antonescu este astăzi în Germania
Luni, 05 Martie 2012
Stire din Politică-Administrație : Dialog sau șantaj?
Pagina a fost generata in 0.6636 secunde