Tineretul îi dă trezirea liderului PNL,

"Antonescu doarme dus, din zori până la apus!"

1262
Mai mulți tineri au venit, astăzi, la intrarea în Palatul Parlamentului, aducând mai multe perne, câteva ceasuri deșteptătoare, un filtru de cafea și mai multe pahare cu cafea pentru președintele PNL, Crin Antonescu, căruia îi solicită "să se trezească".

În fața Parlamentului sunt prezenți circa 25-30 de tineri care țin în mâini foi A3 pe care scrie: "Crin, somn ușor, vise plăcute, puricii să te sărute!", "E un lucru permanent, Crin lipsește din Parlament!", "Antonescu doarme dus, din zori până la apus!", "România, trezește-mă!", "Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu".

Tinerii au adus și câteva perne, solicitându-i lui Crin Antonescu fie să se trezească, fie să doarmă în continuare pe aceste perne.

De asemenea, tinerii au adus un filtru de cafea și câteva pahare, dar și trei ceasuri deșteptătoare pe care le-au pus să sune, ei spunând că atât cafeaua cât și ceasurile sunt pentru senatorul Crin Antonescu.

Tinerii au declarat că protestul lor este adresat în special președintelui PNL, senatorul Crin Antonescu, întrucât acesta lipsește de la serviciu, adică de la lucrările Parlamentului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Greva parlamentarilor USL continuă
Pagina a fost generata in 0.5044 secunde