Senatorul Puiu Hașotti speră că discursul lui Ponta a fost o lipsă de inspirație a acestuia

457
Senatorul Puiu Hașotti speră că discursul lui Ponta a fost o lipsă de inspirație a acestuia - puiuhasotti-1328878450.jpg
Senatorul PNL Puiu Hașotti speră că discursul susținut în Parlament de liderul PSD, Victor Ponta, a fost o lipsă de inspirație a acestuia, spunând că nu vrea să comenteze mai mult.

"Sper că a fost o lipsă de inspirație a lui Victor Ponta. Mai multe nu vreau să comentez, declarațiile lui Crin Antonescu pe această temă sunt suficiente", a declarat senatorul de Constanța.

Întrebat dacă discursul lui Victor Ponta ar putea fi un prim semn că relațiile în USL nu sunt așa cum ar trebui să fie, Hașotti a spus: "Categoric nu".

Liderul PSD, Victor Ponta, a susținut, joi, în plen, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute și din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lăsat să se înțeleagă că opoziția ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat după discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o ședință ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD și a președintelui formațiunii social-democrate.

Ulterior, președintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel, în numele colegilor săi din conducerea partidului, la partenerii din USL, respectiv la PSD și la PC, solicitându-le să nu uite nicio secundă cu cine se bat și că lupta lor este împotriva regimului Traian Băsescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8427 secunde