Ecaterina Andronescu va prelua președinția PSD București

550
Ecaterina Andronescu va prelua președinția PSD București - 02andronescuasfce7565fd6-1328688609.jpg
Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu urmează să fie numită, la Comitetul Executiv de miercuri, președinte interimar al PSD București, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid.

Propunerea ca Ecaterina Andronescu să preia, interimar, președinția PSD București va fi făcută de Victor Ponta, sub argumentul pregătirii alegerilor locale care vor avea loc la începutul lui iunie.

PSD București este condus, din iulie anul trecut, de un birou coordonator format din Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu.

Conducerile unor filiale de sector au fost și ele înlocuite, coordonarea lor fiind preluată de vicepreședinți ai partidului. De asemenea, Eugen Bejinariu a preluat, interimar, atribuțiile de secretar executiv al PSD București.

În PSD București nu s-au organizat alegeri interne după înlocuirea lui Marian Vanghelie de la conducerea organizației, surse din partid susținând că principalii lideri ai PSD nici nu intenționează acest lucru până la alegerile locale din iunie.

PSD nu a desemnat, oficial, candidații la primăriile sectoarelor Capitalei și nici nu a finalizat sondajele pe baza cărora, conform Acordului USL, se vor stabili candidații între PSD, PNL și PC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5251 secunde