Ce spune Gheorghe Dragomir despre discursul lui Victor Ponta

352
Ce spune Gheorghe Dragomir despre discursul lui Victor Ponta - pnlgheorghedragomir-1328878185.jpg
Liderul PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, spune că discursul lui Victor Ponta nu a fost, probabil, cel mai potrivit.

"Poziția PNL față de discursul domnului Ponta ați auzit-o ieri prin vocea președintelui Crin Antonescu. Se pot face interpretări de tot felul, poate nu a fost cel mai potrivit pentru ziua de ieri și până la urmă absența era mai benefică decât semnalul dat acolo. În rest, toți cei care am pus umărul la construirea USL suntem convinși că va funcționa în continuare. Cei care s-au bucurat că ar fi o fisură sau ar putea să fie o rupere în USL s-au bucurat degeaba pentru că, noi ne vom atinge obiectivele propuse", a declarat pentru "Cuget Liber", Gheorghe Dragomir.

Liderul PSD, Victor Ponta, a susținut, joi, în plen, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute și din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lăsat să se înțeleagă că opoziția ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat după discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o ședință ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD și a președintelui formațiunii social-democrate.

Ulterior, președintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel, în numele colegilor săi din conducerea partidului, la partenerii din USL, respectiv la PSD și la PC, solicitându-le să nu uite nicio secundă cu cine se bat și că lupta lor este împotriva regimului Traian Băsescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0252 secunde