Aproximativ 300 de constănțeni au aderat la Fundația Mișcarea Populară

370
4
Aproximativ 300 de constănțeni au aderat la Fundația Mișcarea Populară - sebastianlazaroiusimarianpredami-1366920235.jpg
Fundația Mișcarea Populară și-a lansat, miercuri seara, la Constanța, filiala județeană, aceasta fiind prima din țară, urmând ca în perioada următoare să fie deschise și alte filiale în alte județe. 

Președintele Fundației Mișcarea Populară, Marian Preda, a spus că, deocamdată, nu a fost stabilit un coordonator al filialei din Constanța, dar a prezentat patru membri din conducerea filialei constănțene, aceștia fiind profesorul universitar Mihai Gîrțu, avocatul Felicia Ovanesian, lector universitar Alina Vasiliu și juristul Sorin Popescu.

Marian Preda a spus că, deocamdată, aproximativ 300 de constănțeni au aderat la fundația pe care o reprezintă, însă, pe viitor are semnale că și alte persoane se vor alătura filialei constănțene. Totodată, el a precizat că, în aproximativ 10 zile, va fi stabilit și liderul Fundației Mișcarea Populară de la Constanța.

Alături de Marian Preda s-au aflat și consilierii prezidențiali Cristian Diaconescu și Sebastian Lăzăroiu, dar și fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu.

În cadrul evenimentului de la Constanța, Lăzăroiu a susținut că Traian Băsescu nu va reveni în fruntea unui partid politic după încheierea mandatului de președinte al României și că va face parte doar din Fundația Mișcarea Populară. Lăzăroiu a mai declarat că Fundația Mișcarea Populară va continua să existe chiar dacă din rândurile ei se vor desprinde oameni care vor înființa un partid politic și că Traian Băsescu nu va fi șeful unei formațiuni politice.

"Dacă nu va fi o masă critică și o parte dintre cei care au venit aici au spus că nu vor partid, dar pot rămâne în fundație. Dar dacă se va strânge o masă critică la un moment dat, nu știu, peste șase luni, s-ar putea să nu fie peste doi ani când se încheie mandatul președintelui și care va spune eu vreau să fac politică și avem nevoie de forță pentru că noi putem să vorbim mult ca fundație, dar nu avem și instrument politic cu care să punem în aplicare ce vorbim. Deci nu putem să-i împiedicăm, dar dacă nu va fi masa aia critică, nu va fi niciun partid, deci nu depinde de Traian Băsescu asta. Traian Băsescu se va întoarce în fundație, partidul va merge mai departe, Traian Băsescu nu-și dorește să fie liderul unui partid după ce-și termină mandatul, a spus-o și domnia sa. După ce ai fost președintele țării, nu mai poți să fi președinte. Vrea să rămână influent, dar poate să rămână influent în politică din această fundație, nu are nevoie să fie șeful unui partid politic, asta poate doar domnul Iliescu, el, după ce-a fost președinte, s-a întors. Eu garantez că Traian Băsescu nu va fi șeful unui partid politic și că se va întoarce în fundație, strict în fundație, care va supraviețui partidului", a explicat Sebastian Lăzăroiu.

Comentează știrea

Juristu
26 aprilie 2013
Selectie

Buna selectie a facut MPopulara la Cta. Au ales-o pe Ovanesian in conducere. Foarte bine,este un exemplu de morala si prifesionalism. Poti apela cu incredere la Ea daca vrei sa cumperi unul din judecatorii corupti ai Ctei. Pana acum toate spaguirile sale au avut succes. Bravo M. Preda, bravo S. Lazaroiu ati "confirmat" dorinta voastra de a promova oameni "model". Va admiram,de acum va suspectez. Reflectez la spusele stravechi "spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti.

Mine
26 aprilie 2013
Se da spaga la judecatori ?

Daca a " aranjat " dosare , prin spaga cum spuneti , trebuie sa dati exemplae concrete. Numai afirmatiile nu au valoare. Stiti cum se face ; multi acuza la diverse emisiuni de coruptie , dar fara exemple concrete , spusele sunt apa de ploaie. Personal am simtit pe pielea mea ca un dosar a fost " aranjat " pentru ca solutia este de tot rasul , dar nu am argumente sa acuz. Simpla dovada ca solutia a incalcat Codul de procedura civila GROSOLAN este numai un motiv de petititie la Comisia Juridica a CSM , dar ea nu se mai modifica !!!! Deci asa cum se spune ... ramane cum am stabilit. Altceva trebuie rezolvat URGENT : RASPUNDEREA MAGISTRATILOR . Sanatate la toti !

Răspuns la: Selectie
Adăugat de : Juristu, 26 aprilie 2013
Buna selectie a facut MPopulara la Cta. Au ales-o pe Ovanesian in conducere. Foarte bine,este un exemplu de morala si prifesionalism. Poti apela cu...
Juristu
26 aprilie 2013
Ptr Mine

Buna ziua ptr dna Mine. Dna Mine , dati dvs detalii despre dosarul in care a fost incalcat GROSOLAN codul de procedura civila. Va cer aceasta ptr a va ajuta sa va confirmati vorbele, citez "spusele sunt apa de ploaie", prin fapte. De ce v-ati ales nickname "Mine" ? Veti afla daca cititi in scrierile lui Freud despre "actul ratat". CURAJ !!! Dati dosarul si numele judecatorilor din acel dosar, altfel "spusele sunt doar apa de ploaie".

gica contra
2 mai 2013
judecatori hotomani

Oare printre judecatorii manglitori se afla si biancheta stoianoglu sau anca florea? Intrebam si eu nu dadeam cu paru'. tata ionel si fratele senatore stie de ce, ca e sub 50.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3148 secunde