ARD a reclamat că în Cumpăna oamenii au fost duși mai mult cu forța la vot

203
Candidatul ARD Constanța pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaților, Iustin Fabian Roman, a sesizat Biroul Electoral Județean Constanta și a atras atenția asupra unor fapte ce au perturbat, în mod abuziv, procesul electoral.
"În localitatea Cumpăna, consilierii locali USL au adus oameni la vot, cu mașinile personale, mai mult cu forța. Mai mult decât atât, angajați ai Primăriei Cumpăna stăteau în fața secțiilor de votare pentru a îndemna oamenii să voteze cu USL-ul. Consider că această încercare gravă de a influența votul nu ar trebui tolerată de către autoritățile statului ce au competență în depistarea și stoparea fraudelor electorale", a spus Iustin Fabian Roman.
El a mai sesizat și problemele de la secția 285 din Eforie Sud. 
"Câțiva consilieri din cadrul Primăriei Eforie nu au vrut să părăsească, timp de patru ore, perimetrul secției de votare. Acești indivizi nu au plecat nici la intervenția jandarmilor și au declarat, cu un tupeu incredibil, că nici intervenția Poliției nu îi va convinge să părăsească perimetrul de lângă secția de votare. Consider că, pe lângă faptul că acești consilieri trimiși de USL au încălcat legea privind votul democratic, au luat în derâdere autoritatea forțelor de ordine, iar astfel de fapte nu ar trebui tolerate", se precizează în sesizare. Pe de altă parte, aceste două incidente au fost semnalate și Poliției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Constanța, AFACEREA USL
Pagina a fost generata in 2.4118 secunde