Buletine de vot încurcate în Colegiul pentru Senat 4

186

Articole de la același autor

Așa cum era de așteptat, pe parcursul zilei de ieri la BEJ Constanța au fost depuse mai multe sesizări privind diverse nereguli electorale. 
De exemplu, la secția de votare 181 s-au încurcat buletinele de vot, motiv pentru care BEJ Constanța a dispus retragerea celor neîntrebuințate.  
"La data de 9.12.2012 au fost ridicate de către președinta secției de votare numărul 181 topuri sigilate și etichetate cu Senat 4 și CD 10. Pe parcursul activității, președinta secției de votare a constatat că deși topul era numerotat S4 în top se aflau și buletine S3 drept pentru care a sesizat BEJ-ul și s-a dispus măsura retragerii buletinelor de vot neîntrebuințate. După încheierea procesului de vot se va proceda la numărarea buletinelor de vot cu respectarea dispozițiilor legale cu privire la calificarea buletinelor de vot ca fiind nule sau valabile. BEJ a anunțat încă de aseară președinții secțiilor de votare să verifice buletinele de vot", se spune într-un comunicat de presă. 
În altă ordine de idei, ieri, la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au fost înregistrate 14 sesizări electorale, din care 11 au fost confirmate. Din cele 11 sesizări au fost întocmite trei dosare penale, două pentru dare de mită și unul pentru violarea secretului votului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4619 secunde