ARD s-a desființat după alegeri

280
ARD s-a desființat după alegeri - ard76545678261611500-1355156293.jpg

Articole de la același autor

Alianța România Dreaptă a încetat, din punct de vedere juridic, după 9 decembrie, aceasta fiind constituită doar pentru alegeri. Practic, liderii celor trei partide, plus Noua Republică, se declară rezervați în privința continuării proiectului politic pe viitor.
"ARD a încetat. Ca să continue amorul trebuie o altă înțelegere. Până una alta suntem liberi de contract", a declarat, pentru gandul.info, vicepreședintele FC, Gabriel Biriș, din al cărui punct de vedere proiectul Forței Civice trebuie continuat.


Potrivit Mediafax, la fel de rezervat este și liderul NR, Mihail Neamțu , al cărui proiect, Noua Republică, spune că trebuie să continue. Cât privește ARD. Neamțu  spune că este nevoie de "unitatea dreptei în fața colosului USL", însă o decizie trebuie luată de toate formațiunile componente.


Mai tranșanți sunt unii lideri ai PDL, vicepreședitele Cristian Boureanu susținând nici mai mult, nici mai puțin, că înființarea ARD a fost o "prostie".


Vicepreședintele PDL Cristian Boureanu a declarat pentru Mediafax, că USL a câștigat alegerile și trebuie lăsată să conducă țara și a arătat că "a fost o mare prostie" inventarea alianței ARD "cu niște partide care nu existau", el precizând că "în viață prostia se plătește".

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4914 secunde