"Aș reintroduce examenele de admitere în liceu și facultate"

85
2

Articole de la același autor

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, într-o conferință de presă, că, personal, susține ideea reintroducerii examenelor de admitere în liceu și facultate, amintindu-și că a intrat al 40-lea la liceu, dar a încheiat ca șef de promoție și apoi a intrat printre primii la facultate.




Prezent la Sibiu, cu ocazia lansării strategiei PDL pe educație, liderul Vasile Blaga a declarat că susține ideea reintroducerii examenelor de admitere în liceu și în facultățile de stat, amintindu-și, totodată, cum a intrat la liceu și cum a încheiat șef de promoție la specializarea "Cazane și turbine", iar apoi a fost admis printre primii la facultate.


"Personal, aș reintroduce examenul de admitere în liceu, obligatoriu, de anul viitor. De altfel, aș reintroduce și examenul de admitere în facultățile de stat. Aș reintroduce examenele de admitere. Acest sistem românesc demonstrează că nu toți copiii, din păcate, au aceleași șanse când abordează un nivel de educație superior", a declarat Vasile Blaga, citat de Mediafax. Întrebat dacă reintroducerea examenului de admitere îi va bucura mai mult pe părinți sau pe profesori, Blaga a răspuns: "Ar trebui să-i bucure pe toți oamenii de bun simț".


De asemenea, răspunzând unei întrebări legate de cum crede că ar primi elevii ideea reintroducerii examenelor de admitere, Blaga a răspuns: "Cei care doresc cu adevărat să devină oameni liberi, să trăiască pe proprile picioare, cred că vor aprecia. Depinde foarte mult de părinți".




Comentează știrea

CRISTI
4 iulie 2013
DUMNEZEU NU DOARME

NU VA E RUSINE?DUPA CE DIN 1989 ATI DISTRUS SISTEMUL DE INVATATMANT SI ATI SCOLIT PROMOTII DE ANALFABETI SI SEMIANALFABETI ACUM VORBITI?ATI DISTRUS TARA SI ACUM VA DATI SMECHERI?PRAF IN OCHII NOSTRII CA AM FOST BOI SI VOI HUZURITI...O SA MURITI CU DUREREA, SARACIA POPORULUI SI RAUL CARE L-ATI FACUT POPORULUI CINE STIE CE MOARTE SI BOLI SI NECAZURI VETI AVEA...SI ALA CARE A CRAPAT FOST PREMIER LA COZIA NUIA FOST FRICA DE DUMNEZEU CA ADUCE IN SARACIE ATATIA MINERI SI OAMENI SIMPLI.SI ACUM VREA SA FI JELIT...IL JELITI VOI BOERIMEA DAR A SUFERIT ATATA SI A CRAPAT GREU DUPA CUM A CHINUIT SI EL...DUMNEZEU NU DOARME.

Herskovics Morrel
5 iulie 2013
Admitere in facultati!

Cine a desfiintat examenul de admitere pentru intrarea la liceu sau la facultate este ori un prost, ori un om de rea credinta sau pur si simplu un criminal al culturii si educatiei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1967 secunde