"Nu-mi doresc funcția de președinte al țării, aș fi mai potrivit într-una executivă"

54
Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că nu-și dorește funcția de președinte al țării, că ar fi mai potrivit într-una executivă, dar că până la urmă partidul hotărăște.




"Aici nu merge după dorință sau nu. Cinstit, nu-mi doresc o astfel de funcție. Eu cred că aș fi mult mai potrivit într-o zonă executivă, reală, dacă o să mă mai gândesc vreodată la așa ceva. Am avut toate funcțiile, în afară de cea de premier și de președinte, dar până la urmă noi suntem o echipă și hotărăște echipa și până la urmă hotărăște partidul în ansamblul lui", a spus, Blaga. 


Președintele PDL a spus că la sfârșitul anului vor fi anunțați candidații pentru europarlamentare și candidatul pentru președinția țării, PDL aflându-se la acest moment în faza înscrierilor pentru candidaturile la europarlamentare. "Sunt înscrieri pentru alegerile europarlamentare, sunt destui colegi care doresc să candideze. Avem timp până spre sfârșitul anului. Tot la sfârșitul anului, vom desemna, așa cum am promis, transparent, candidatul pentru președinția României. Vom avea alegeri interne în partid, cei care vor dori să onoreze o astfel de candidatură vor trece prin vot", a spus Blaga, citat de Agerpres. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3898 secunde