Vasile Blaga se întâlnește cu Mihai Răzvan Ungureanu

101
Vasile Blaga se întâlnește cu Mihai Răzvan Ungureanu - blaga-1368437559.jpg
Președintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a anunțat astăzi că în cursul zilei va avea o întâlnire cu președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, dar a menționat că a nu a discutat deocamdată cu acesta despre propunerea vizând coagularea dreptei politice.

"Nu (am fost invitat încă la negocieri vizând planul de coagulare a dreptei politice - n.r.). O să mă întâlnesc cu dânsul astăzi la grupul parlamentar al PDL din Senat, dar poziția noastră este clară și am spus-o de fiecare dată: noi dorim coagularea forțelor de dreapta în jurul PDL, fără nicio urmă de aroganță. Chiar și domnul Ungureanu, mai nou și domnul Moisescu spun despre noi că, e o realitate: suntem cel mai mare partid din România membru al Partidului Popular European. Avem o cotă de 16-18%, din analizele noastre, și desigur, atunci când discuți de liste comune și de candidați comuni e bine să vezi care este aportul fiecărei structuri care dorește o astfel de abordare. De asemenea, trebuie să și vedem și să învățăm cum ne-am achitat în timp obligațiile asumate, de altfel, de fiecare dintre părți chiar în timpul alegerilor generale de anul trecut", a declarat Vasile Blaga înaintea ședinței Biroului Permanent Național al PDL, citat de Agerpres.

Blaga a reamintit că angajamentul său în fața Convenției Naționale a fost acela de a desemna transparent un candidat al PDL la funcția de președinte al României și a spus că își va îndeplini această sarcină în partea a doua a anului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2917 secunde