"Nici Antonescu, nici Ponta nu vor ajunge să ocupe funcția de președinte al României"

102
Vicepreședintele PDL Cezar Preda spune că nici Crin Antonescu, nici Victor Ponta "nu vor ajunge să ocupe funcția de președinte al României", deși amândoi își doresc, susținând însă că PDL "va juca un rol important" la alegerile din 2014 - va avea un candidat care va intra în turul al doilea.

"Nici Crin Antonescu și nici Victor Ponta nu vor ajunge să ocupe funcția de președinte al României, deși își doresc amândoi asta. Unul e legitimat de congresele celor două partide, aceasta este domnul Antonescu, iar unul are tot anturajul care îi explică că e a opta minune a lumii și trebuie să fie următorul președinte. Nu va fi niciunul președinte, pentru că unul s-a descalificat și pe Antonescu nu îl va alege nimeni pentru că ne-a arătat ce președinte jucător și european este, iar domnul Ponta trebuie să știe că dându-i peste mână lui Antonescu și PNL-ului își dă singur peste mână, pentru că niciodată stânga nu va reuși să ia în România mai mult de 40 la sută. El ca și candidat la președinția României nu va lua decât voturi de la PSD, de la restul nu va lua", a declarat Cezar Preda, citat de Mediafax.

Preda a spus că, din punctul său de vedere, mult mai important este ce va face PDL, susținând că nu trebuie ca persoana care ar urma să candideze la prezidențiale din partea formațiunii democrat-liberale să fie anunțată cu doi ani înainte de alegeri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.1991 secunde