Băsescu și Ponta se întâlnesc cu președintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim

65
Băsescu și Ponta se întâlnesc cu președintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim - worldbankjimyongkimpresident-1368085841.jpg
Președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta se vor întâlni, astăzi, cu președintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim.
Oficialul BM face o vizită în România, pe 9 și 10 mai, prima după preluarea funcției în iulie 2012.  Potrivit Băncii Mondiale, Jim Yong Kim "se va întâlni cu oficiali români, cu reprezentanți ai mediului politic, ai societății civile și ai mediului de afaceri, pentru a discuta modalitățile optime prin care BM poate sprijini în continuare dezvoltarea României''. 




''Întâlnirile se vor concentra pe oportunitățile și provocările cu care se confruntă România, o țară cu nivel mediu al veniturilor, și pe reformele necesare în contextul actual din Uniunea Europeană", susține sursa citată.  Potrivit Agerpres, oficialul BM va fi însoțit de o delegație alcătuită din Frank Heemskerk, director executiv, Philippe Le Houérou, vicepreședinte pentru Europa și Asia Centrală, Mamta Murthi, director de țară, Elisabetta Capannelli, director de țară, Thomasz Telma, director regional al IFC, Stefan Nanu, director executiv alternativ și Ana Maria Mihăescu, reprezentantul rezident al IFC la București. La sfârșitul lunii aprilie, premierul Victor Ponta anunța că directorul Fondului Monetar Internațional, Christine Lagarde, și președintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim, sunt așteptați în lunile următoare la București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4181 secunde