PDL va avea o inițiativă legislativă pentru apărarea angajatorului

60
PDL va avea o inițiativă legislativă pentru apărarea angajatorului - vasileblagapdl1-1368347164.jpg
Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat la o întâlnire cu peste 150 de oameni de afaceri din județul Satu Mare că partidul pe care-l conduce va formula o inițiativă legislativă pentru apărarea angajatorului.

'Din punctul nostru de vedere, și o să avem o inițiativă legislativă cât de curând, cea mai mare problemă pe care trebuie să o rezolvăm este reducerea fiscalității și apărarea angajatorului. O să avem o inițiativă în acest sens cât de curând și Andreea Paul o s-o prezinte public în două săptămâni, lucrăm la ea. Dacă există fel de fel de asociații ale tuturor categoriilor sociale, nimeni nu-i apără pe angajatori. Nu există încă cineva care să-i apere pe angajatori în structura lor și poate că aici este și o anumită vină a lor că nu au găsit de fiecare dată puncte comune să se apropie unii de alții', a afirmat Blaga, citat de Agerpres.

El a susținut că motorul țării sunt cei 3,5 milioane de angajați din domeniul privat.

'Noi dorim un stat puternic, dar un stat mai mic, mai subțire, un stat mai reformat, mai debirocratizat. Suntem în situația în care 39% din PIB provine din impozitul pe forța de muncă și atunci, cum să meargă bine țara asta? Suntem țara a doua, din păcate, ca povară fiscală din Uniunea Europeană', a apreciat Blaga.

O altă măsură menționată de liderul PDL este reducerea taxelor. Potrivit acestuia, în momentul de față există 234 de taxe, din care la aproximativ 100 costurile de colectare sunt mai mari decât venitul adus statului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0797 secunde