FC Barcelona a început negocierile cu Santos pentru venirea lui Neymar

140
FC Barcelona a început negocierile cu Santos pentru venirea lui Neymar - neymar-1368345780.jpg
FC Barcelona a început negocierile cu Santos pentru transferul atacantului internațional brazilian Neymar începând cu iunie 2013, scrie sâmbătă cotidianul brazilian Estado de Sao Paulo, citat de Agerpres

Odilon Rodrigues, președintele clubului de fotbal Santos, se află în Spania încă de joi, pentru a negocia suma de transfer, care va fi de ordinul a 65,5 milioane de reali (25 milioane de euro), precizează cotidianul. Suma anunțată de jurnalul paulista pare ridicolă, mai ales că sumele menționate până în prezent pentru vedeta braziliană sunt net superioare.

Neymar este sub contract cu Santos până la mijlocul lui 2014. După viitoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Brazilia, jucătorul va putea, așadar, fi transferat fără ca Santos să mai ia vreun ban. Pe de altă parte, au existat de-a lungul timpului mai multe informații privitoare la unele sume date de catalani ca avans pentru transferul jucătorului, astfel că, de fapt, poate fi vorba de mult mai mulți bani, cei 25 milioane de euro de acum fiind doar un rest de plată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3567 secunde